şişlideki diyetisyenler

Uzman Diyetisyen Işın Sayın

"yumurta pişirme yöntemleri" Sonuçları

Yumurtada Yeşil Halkaya Dikkat !

Yumurta her şekliyle topluma en çok tüketilen gıdalardan birisidir. Ancak doğru yöntemler kullanılmadan pişirilip tüketildiğinde çok faydalı bir besin olmasına rağmen ondan yeterince faydalanmak mümkün olmamaktadır. Oldukça yüksek oranda A vitamini içeren yumurtaların sarı olan bölümü doğru pişirilirse ve tüketilirse pek çok sıkıntıyı önler. Hücrelerimizi yenileyen ve bağışıklık için kuvvetlendirici etkisi olan bir gıdadır. Aynı zamanda gözler içinde çok faydası bulunmaktadır. Kolin isimli bir madde içeren yumurta bu sayede beynin sağlığını da ...

devamı →

Yumurta Pişirirken Dikkat (ATV Ana Haber)

...

devamı →